Adakah anda minum kopi sewaktu hamil? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks
Adakah anda minum kopi sewaktu hamil? <a href='/feed/hash/ProjectSidekicks'>#ProjectSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2421 respon

28 Balas

saya peminum tegar kopi dulu sebab nak sentiasa alert masa keja. dlm sehari 3-4 cawan. skrg dah pregnant, saya bancuh kopi aje, x minum. takut sgt effect kafein pada iron tablet. pernah kena caffein-withdrawal dulu, tapi saya anggap simptom2 pregnancy je. takpe, lps bersalin boleh minum lagi tapi kena kurangkan dos dah

Tidak. I was anemia in pregnancy. Masa pregnant memang tak minum langsung kopi, Nescafe dan seangkatan dengannya. Boleh buat bacaan hb drop #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Big NO. lagi2 saya kes anemia. Memang kopi ni kira HARAM..haha. Mkn coklat pun sebulan sekali maksimum. susu everyday deyyy

Nescafe tu kategori kopi x? Kalau iya, saya minum. Tapi had kan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

ada kafein xslh sy

tidak..sy bkn seorg coffee luver..sy.suka minum tea o pns je..😂✌

Tidak. Sbb sebelum mengandung pun mmg tak minum kopi 😂

tidak..mmg jenis xminum kopi.. #TAPactiveusers

Minum setengah cawan je. lepas gian.huhu

ya...mase preggy baby boy..suka sgt kopi

minum je..tapi sekali sekala 😁