Ibu pernah atau sedang alami masalah gigi sepanjang kehamilan?

Voice your Opinion
Ya, pernah alami!
Ya, sedang alami sekarang
Setakat ini belum pernah alami

560 respon

13 Balas

Sakit sangat dkt2 waktu nk bersalin tu. then mlm nk bersalin dok selang seli dgn sakit contraction..Alahaiii. Last2 lps bersalin terus cabut. tak tahan. Sekarang nk senyum pun malu. tkde gigi da

Gigi hujung skg tergigit isi tepi mulut luka jadinya sakit...lebihan gigi hujung tumbuh tak betul, jadi kadang tergigit tepi tu smpai luka Dan susah nak makan..

Gosok gigi je berdarah. Sampai rasa x nak bau mulut sendiri sbb bau x menyelerakan😌😌

Tgh alami sakit gusi boleh berdenyut satu kepala gusi berdarah tu jgn ckp la kan.. 😅

Baru je lepas kena bengkak gusi, sakitnya satu kepala sampai ke lengan rasa uuhh

skng dh 35w..awal Jan baru Ni sy cabut gg bgsu..

pernah gigi tiba berdarah sekali 🥲🥲

Baru lepas cabut 😂

5mo ago

Saya 21 week jugakkkk. Okay je awak tak sakit pun hehe tp saya cabut swasta.

alhamdulilah ok

Alhamdulillah tiada