Adakah anda mengalami kelebihan pengambilan kafein sewaktu hamil? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks
Adakah anda mengalami kelebihan pengambilan kafein sewaktu hamil? <a href='/feed/hash/ProjectSidekicks'>#ProjectSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2041 respon

14 Balas

sy mmng coffee and tea lover,so masa pregnant pon ambik jugak tapi tukar ke decaf, walaupon still rasa tak puas sbb not real espresso but pikir baby telan aje,kang tak minum coffee takleh duduk lak.rasa mcm tak kena je 1 hari 😅🤣

Tidak. Mmg tak minum kopi langsung masa pregnant. Hb low. Anemia in pregnancy. Teh pun tak minum masa 1st dan 2nd trimester. Minum sikit masa 3rd trimester because I'm tea lover. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

dr kecil x biasa so bila da besar cuba jg minum x blh sy mabuk + pening lau minum.. sy minum Nescafe 3 hari sy pening

sblum hamil mmg suka coffee...tp smnjak hamil trus stop amik..smpi la skrg dh 26w xprnh lg minum coffee

Coffee lover. Hwever in the first trimester, mmng sgt kawal kuantiti caffeine.

sy mmg bkn coffee luver..n xblh minum coffee nti penin..

mmg penggemar coffee..bila pregnant mmg kurangkan

Tidak #TAPactiveusers #TAPSupermoms

jarang minum yg berkefein

air kosong je