Masihkah anda boleh memandu kereta ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya, boleh lagi
Tak boleh

2350 respon

20 Balas

Dalam sakit2... Pergi hospital bwk kete sendiri.. Suami mabuk xtaw kenapa.. Terkejut kot... Hahahah... #Save date 19.12.19... #3rd baby boy

Actually depends jugak. Depends on high r8sk pregnancy ke tidak, dah berapa minggu baby, all the factors need to be considered #TAPSupermoms

ya.. ms tu bila husband xdpt.amik.half day..or cuti..kena pergi ke kk sndri.. 😉✌ #TAPSupermoms

tiada keberanian suami da ajar susah nk masuk otak mukin sbb bukan hobi🤣🤣🤣

Saya mmg belum ambik lesen sejak sebelum mengandung #TAPsupermoms

Manual Transmission is my car.. But Hubby tak bagi bawak 😅😅

Belum ada lesen lagi.. ✌️ #TAPSupermoms #TAPxTanamera

sehingga nak masuk minggu 39 masih drive

ya sampai waktu nak beranak

x drive😅 #TAPactiveusers