Berat badan ibu banyak tak naik masa hamil?
Voice your Opinion
Banyak
Tak banyak

6806 respon

33 Balas

banyak sangat, sampai 20 kg. suka saya sebab sebelum ni under weight, ehh sekali lepas 3bulan beranak, back to normal 🙃

Asyik turun je. Sy pun tak tahu kenapa, makan mcm biasa. Time x ngadung bukan main payah nak turun badan😂

Dari 80kg masa memula bukak buku and last before bersalin 97kg 😂 now 82kg road to normal 72kg.

Sebelum pregnant, 60kg. Mula2 pregnant, berat x naik. Huhu Skrg 38w 3d, berat 66.6kg

Naik sangat. 17kg sepanjang preggy. (37-54kg) after bersalin berat 39kg maintain...

Banyak woo..dari 54kg ke 68kg . Syukur sangat lepas bersalin dapat berat asal 🥰

Buka buku 53kg. Drop sampai 49kg. Last sebelum beranak 71kg 😂

Sblm pregnant 65kg, buat buku 72kg, skrg 78kg 30 weeks 😅😅

sebelum pregnant 43kg sebelum beranak 63kg lepas beranak 48kg

16kg . sekarang 37week 2day .doa kan saye selamat bersalin .