Pernah atau tidak anda mengangkat barang berat ketika hamil?
Voice your Opinion
Pernah (komen trimester ke berapa)
Tak pernah

2035 respon

128 Balas

smpi dkt bsalin ok je lg mudah trus bsalin tp depends pd body mommies ya

pernh. .tp mse trimester ke 2 kne byk bedrest dan x dbnar kn bert pon

all trimester.. when i have no choice but to do things all by myself

stiap ari bt kje angkt berat..alhamdulillah Allah sntiasa mldungi..

dari awal bulan sampai sekarang saya 31 week masih larat mengangkat

ubah suai kedudukan perabot.sbagai cntoh angkat sofa,dan speaker

Dari trimester pertama smpi bersalin

Trimester pertama, ms tu xtahu plk tgah pregnant,

Terlupa pregnant. tu yang angkat je barang berat

yg pertama sbb bru tahu pregnant, then msh bkrja