Due Date: Kongsi Tarikh Jangkaan Bersalin Anda!

Haluuuu! Ada ke yang dah tinggal berapa hari je nak melahirkan?👀 Get ready ya, Mummy! Yang masih jauh perjalanan tu, jom kongsikan tarikh bersalin anda!

Due Date: Kongsi Tarikh Jangkaan Bersalin Anda!
153 Balas

Jangkaan Edd 13.2.24 . tapi saya rasa mcm hujung bulan 1 sebab ni anak kedua

7/1 tapi kena ready awal kalau baby masih kecil bulan 12 bole jadi bersalin

due 6/1/2024 serah diri 12/1/2024..Doakan sy dipermudahkn bersalin ye.🥰

19/3/2024 ada yang sama ke😆?? tp nervous lg sbbnya baby first😂

Mine is 26/12/2023 🫠 Takda tanda tanda lagi. Perut mengeras je.

16/6/2024 😍 sekarang fasa honeymoon sebab sudah 2nd trimester

menunggu hari..24/12 InshaaAllah doakan ibu dan baby Selamat..

23/12 bukaan dah ada tapi baby aktif lagi tak nak keluar 😅

16/3/2024 Insyallah. Semoga dipermudahkan semuanya ibu2 ya..

17/1 due semoga dipermudahkN segala urusan bersalin aamin2