Stresss

halo momies... prnah tak msa tgh sarat mgndung ni suami abaikn korang.. x ambik pduli psal korang.. sis mgalami bnda yg sama.. suami jrang nak ambik tau psl kdaan kita.. buat x tau sjaa. bila sis mrh2. lagi dy tmbh buat x tau. lepas tu bnyk bgi alasan lah itu lah apa lah.. sdgkn suami lbih pnting kan game dri pda kdaan isteri sndiri.. sis trtekan sngt2. smpi hri2 mnangis.. pdhal suami ada dkt dgn sis.. smpai sis x tahan sdh. sis halau suami balik rmh ibu bapa nya.. blh tk bgi sdikit pndangan mcm mna nak tangani masalah ni.sis btul2 x tau nak luah dgn siapa.. sis sdh mluah dgn mentuaa tpi mntua pn mcm x ambik pduli.. sungguh sakit hti bila dilayan mcm nii.. adakah suami sdh x syg kita atau mcm mnaa.. lbih2 lgi first tyme mgndung.. sblm. kwin suami teruja sngt nak ada anak.. tpi bila sdh ada aank.. mcm ni pla jdinyaaa. huhuhu?

1 Balas

Im sorry sis..i pon cmtu jugak dlu...mula2 my husb wt cmtu..sbb ayh dy pon cmtu..mak mertua ok agk caring tp dy kalau suami wt xtau..xreti handle..sy anggp dy xreti jaga lg..first time sy hadap je...sy fhm keadaan dy.. smpai da bersalin pon dy wt sy cmtu.. ank da besar sy bgtau..sungguh2 bgtau apa yg dy kena buat..educate..nangis dpn dy bg dy rasa alert..kalu u halau dy wt xheran..u cuba cara wt xtau dgn dy..mgkin ni cara utk dy belajar jd bapa...

5y ago

sy dah cuba buat smua tu tpi still x ubah lgi perangai.. sis ckp dkt dy yg apa yg dy ptut buat tpi dy still buat x tau jak. ntah lah nak buat mcm mna lagi... smpi sis mnangis dpn dy kc tau itu ini tpi dy buat x tau jak