twins

Sja nk share pgalamn first dpt tw sis mgndung baby twins.. time scan tu doc n suami nmpk dua kepala.. n yg lucunya drg xbg sis tgo scan tu ok.. drg dua trllu xcited smpi dah xigt sya da.. suami dah ngis2, doc pla sibuk nk ucap thniah.. sis pnya la pelik dgn drg time tu, dah la xdpt tgo scan.. buku klinik pn drg tahan.. ??? so, sis ne pn bfkr, btl ka x sis ne prgnt twins. Haha slma dua hri sis bfkr btl ka ada baby dua dlm prt.. so sis pn pksa suami bwa p klinik swasta.. n at last.. sis nmpk btl2, dua baby dlm prt sis, n drg sdg bgduh dlm tu time kna scan.. haha.. so xcited, xsbr nk tw jantina drg..

1 Balas

tahniah sis .. sy kalau pergi scan msti slalu hrap nmpk 2 kantung 😅 tp satu je.. tp Alhamdulillah la Allah dh bagi peluang utk prgnt . yg penting bby sihat .. semoga dpermudahkan ye sis

5y ago

Suami sya kmbr 3, syukur allah pilih sya utk dpt zuriat kmbr.. 😍😍