period..aslam selmat pagi sis nk tnya lah...spa2 yg ambik perancang cucuk period stabil x...

sis dh kali2 cucuk x dtg period 3 bulan

7 Balas

mcm sy period x teratur, so nk merancang sendiri tu mmg taklah. risau terbabas. so sy amek depo. depo ni mmg kacau hormon sis. ada org x dtg period langsung ada org dtg period putus2 ada yg dtg sekali banyak ada yg sikit2.. so dia mmg ganggu period n hormon kita

sy pnh amik cucu perancang ... hampir setahun sy xdtg period... sy buat keputusan stop cucuk amk ubt..amik ubt pun xjdi apa... terus sy stop dua2

Saya cucuk depo setahun tak period . stop cucuk pun sekrg anak dah 1 tahun 3 bulan belum datang period

saya cucuk depo 1 tahun je... pastu stop... saya priod hari2, sikit-sikit... agak leceh kalo nak solat

tak😖 sy 1st cucuk period dtg tp ckit & lama.. cucuk yg 2nd ni x dtg plk period 😓

sy pun amik depo..mmg peri0d xteratur

saya mmg xberani amik perancang..