Tips scann

Hallu mommies, ada tak tips untuk pergi scan gender baby? 2kali pergi scan, 2kali takmau tunjuk. Dia kepit je kaki dia 😌 Dah try minum air sejuk and aiskrim masam² before scan, still takmoooo 😂

25 Balas

mcm ank pertama sy dulu setiap kali check up mesti ank tak bg kerjasama 🤣 kepit je. time nak scan sentuh perut tu baby punya kick mmg dye tak bg doktor sentuh 🤣 doktor ingat baby boy last2 baby girl 🤭 perangai mcm baby boy 🤣🤣🤣 nasib tak beli baju baby boy