Gender Scan

Salam mummies. Possible tak kita scan gender baby dkt KK 28 weeks terang² dia tunjuk bebird dia. Bila scan dkt private 31 weeks dia kepit kaki dia & sono kata gegirl sbb nampak burger dia. Mana satu ya yg betul? 😅#ingintahu #firstbaby #Curious

1 Balas

Bagi sy, tak kisah kalau baby girl atau baby boy. Yg penting baby sihat 😊 Kalau risau boleh checkup lagi. Ttg baju, beli yg jenis unisex dulu. Tapi kalau sy tak kisah, beli je apa sy suka 🤣

1y ago

🤣 tu la. baby tak kisah sgt dgn warna. Kita je yg terlampau kisah ttg warna haha. sy beli pink sbb fav color 🥰