Belum dengar denyut jantung baby

Hallo mommy semua.. saya bru first mengandung dan berbadan gemuk dengan lapisan lemak yg agak tebal bhgiaan bawah.. Saya nak tnya normal ke dlm usia kndungan dh msuk 13 minggu 1 hari blm dpt dengar dengan jelas lagi denyutan jantung baby? Sebab setiap dtg appointment,nurse ckap blm dengar jelas denyutan jantung baby tapi apabila ditekan bahagian rahim ada rasa terkencing cuma denyutan jantung bby yg blm dengar... Normal tak mom??

14 Balas

Sis buat tvs scan tak? Scan dari bawah? Atas susah nak nampak. Saya semua kat bawah. 6 minggu dah ada heartbeat