Denyutan jantung baby 20mnggu

Hi normal ka bg mommies utk kndungan 20minggu , denyutan jantungg bby msih blm dpt dgr ? Sbb nurse bgtau blm dapat dgr jntungg bby. Sy agak tdk keruhan takut jadi apa2 sma bby sy. #firstbaby

2 Balas

Mungkin boleh try scan dekat klinik swasta. Saya last week 18weeks, nurse bagi dengar heartbeat baby. Alhamdulillah, dapat dengar and heartbeat normal. 20 weeks dah besar. Dah boleh scan gender, patutnya boleh dengar heartbeat.

sis cuba ke klinik swasta . selalu nya 8weeks ke atas dh dgr . mybe mesin scan tu kot