cium bau rokok

Hallo mom² smua..korang suka tak kalo dlm rmh org kuat merokok,dah tau kita lg tgh mngdung pastu ada ank lg setahun lbih..x boleh ke mrokok kat luar rmh,nak jga mrokok dlm rmh..asap pn smpi mau dlm bilik kita..naik pning kita dibuatnya..mcm takde pikiran langsung

1 Balas

kan.. sakit hati.. seriously nak termuntah.. stress.. sesak nafas.. busuk sangat.. setiap kali duduk dalam bilik kena buka tingkap besar2.. kenapa laaa kerajaan tak kuatkuasakan rokok luar rumah sekali.. ermmm..

4y ago

😢😢 seksa sungguh nak nafas.. ermmm ape la nasib.. semua laki kt umah ni semua merokok.. ade 3 org.. lepas sorang, sorang.. ermm..