Clearblue digital

Hallo mom's.... Tolong siapa ada pengalamn pakai clearblue digital dekat screen tu tunjuk NOT PREGNANT tpi sy buka dalam ada 2 garis tu masih awal kah atau mmng xpregnant sbb dah lambat seminggu 2 hari period yg atas tu ada 2 garis yg bawah nmpak samar... Mcm mna tu mom's sbb slalu tengok orng buka tu yg sy buka mmng x pregnant ker???

Clearblue digital
7 Balas

Clearblue digital paling sensitif. If keluar not pregnant so no. But cuba lagi sekali buat upt lepas seminggu, but if tak period la. If period means tak pregnant. Don't giveup okay. Rezeki Allah tu luas 👍🏻

kalau buka ni dah lepas 15 mins, bacaan mmg dah tak valid. tp kalau sebelum 15mins, mungkin kadar hcg dlm badan masih rendah so belum detect. boleh repeat upt lg 1-2 minggu jika masih missed period.

1y ago

Okay sis tq

Walaupun org kata cb paling accurate tapi saya tak suggest pakai yg digital kalau awal2 ni. Cuba beli cb yg biasa tu dulu. Atau beli dip n tell. Lagi seminggu nanti test lagi. Semoga ada rezeki

sis,,jd sis pregnant ke? any update..

ada tak gambar sbelum buka?

Cuba lagi test

nnt repeat lg