Upt samar samar

Hii , sy ade check upt bulan 6 hari tu tp samar samar .. bulan 7 sy try check tp jd satu line .. spe ade pengalaman mcm tu ya ? Period da delay 2bulan .. kdng rasa mual , cpt lesu , perut mngeras jek .. tp org selalu ckp angin .. ni anak no 2 klu betul mngandung la ..

Upt samar samar
2 Balas

pg klinik terus.ckp dh x period 2bulan. nnti doc scan dgn suruh buat upt. kalau semua negative, mybe hormon problem.

2y ago

nk kata bby, bru 2m x rasa pon die gerak. die gumpalan je lagi. xde anggota lagi. jadi pegi klinik yer. mntk doc scan ke ape ke.

takot masalah hormon

2y ago

xtahu la sis .. mmg letih sngat bdn rasa skrng .. selalu jek rasa perut ni berdenyut bawah pusat. .