Pil HB...

Hai...sy nk tnya..siapa yg pernah amil pil sangobian ni untuk naikkan hb...ok ke??

Pil HB...
14 Balas

saya makan maltofer je.. 1biji shari.. ubat2 yg doc n misi bgi semua xngam dgn sya.. memula sya mkn iron tablet tpi hb sya drop, lpstu doc n misi tukar zincofer.. zincofer xngam jgk dgn sya, perut jdi kembung smpai nk nafas pun susah.. last2 doc n misi sruh beli maltofer.. stakat ni hb sya naik.. pgi iron tablet mlm maltofer

Haah.. Serasi dgn sy.. So far, lepas consume ubat ni, HB xpenah bawah 11.. Sekali sekala saya minum juga 100% jus delima.. beli dekat aeon/tesco

saya amalkan obimin sahaja..pagi 1 biji malam 1 biji...alhamdulillah...dri 9.0 harini check jd 13.0...

first mkn zincofer tpi tk bole nk telan tukar p new obimin .. Alhmdllah hb oke .. mkn 2bji shri ..

sya dah ambek tiga bulan smpai skrang . tu utk mom yg kurang darah . oke jer

Saya pun amek sangobion ni , hb cantik je 🥰 Alhamdulilah

sy telan iron tablet yg nurse bg alhamdulilah hb 12 ke ats

Saya ✌🏻 okay, HB cantik sampai 31w ni 👍🏻

Sya ada beli tpi x berani nak try lgi..huhuhuhu...

sya ambil sangobion ni..hb naik,sblm ni low je