Period keluar isi ni

Hai..sy nk tanya,haritu 2/4 sy cucuk depo dan 11/5 sy period hari petama hingga ke hari ke 4 kluar darah setitik aje sehari selepas tu drah makin bnyk tp tk penuh 1pad dan smlm ada benda ni keluar..sapa² pernah alami benda yg sama mcm sy kluar mcm ni time period??sy nk tau ni apa???😟😟

Period keluar isi ni
3 Balas

ouh ni cm saya dulu ,pi klinik dorg ckp maybe daging lebih time bersalin too dorang x check habis ,kiranya cm serpih uri laa ,saya keluar lg bnyk dri ni

2w ago

saya kena cmnie time first period lepas bersalin ,bila dh kuar terus rasa lega

Ni macam kantung bayi je..simpan dalam plastic ziplock mcmtu and bawa ke hospital..

4w ago

sy dah tanya misi dia ckp bukan kantung

Jumpa doktor