Keguguran ke??

Sesiapa pernah keluar mcm dlm gambar ni tak?? Sy ada test upt tp negative... Bulan 4 haritu, sy period 3hr jee selepas delay 5...13hb/05 sy period ,semalam keluar benda ni...ni keguguran ke atau apa ekk?? Ada tk sesiapa pernah alami??... #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #ttc4years

Keguguran ke??
2 Balas

Allahu sis, nmpak mcm kantungg sbb kalau kantung dia mmg ada gelembung2 putih tu. Ni kira keguguran sis, kdg upt negative sbb kdg awal lagi kandungan tu. Saya week 12 gugur, dia kluar panjang, sbb kantung besar.

takziah yer sis