buku pink

Hai..sy dah 8minggu..dah boleh ke buat buku pink ye..hihi..ni anak sulung..so xtau sgt???

28 Balas

Kk smua beza2.. better u call dlu.. nnt dyorng akn bg tarikh.. mcm sya.. kk kat segambut (kl) sruh g buka smlm.. tp sya dh pndah mlaka.. so sya g sini smlm.. dia bg trikh 10/7.. 9w bru buka buku.. tu pon sbb etopic first prgnncy dia bg awl s'mnggu klu x.. 10w bru buka.. klu kk kat penang 12w bru buka..

tahniah sis.. sy pn masa 8mgu baru pg KK n buat buku pink tu.. tu pun nurse dh bising hahahaha.. mslh kesihatan masa preg ni byk n merbahaya.. so pg cepat ya.. tahniah..

Buat je sis,saya buka buku pink masa kandungan saya 4mimggu sekarang dah nak masuk 15minggu...g awl buat boleh tahu kesihatan ibu n pekembangan bby...

Dh boleh tpi ikot tmpt lah ade yg dtg trus boleh buka ada yg dpt appointment date dluu.. Mcm klinik saya, 10w keatas

Nak tnya, buku pink tu tuk apa? Hartu sya bukak buku, tapi buku dia wrna putih. 😅😅 ada beza tak?

5y ago

Ooh... Igatkan beza tadi.. Tq2

Buat sebelum 12week. Lepas 12week kalau baru nk buat buku dah susah sbb scan jadi x tepat

haii too.. eya boleh,, dapat tau sja result positif hamil boleh sudah reg buku 😊😊

Bole da, kalau kat tempat saya. Kena buat buku pink sebelum usia kandungan 10w

Boleh aje Sis. Sbb kalau buat after 12week, nurse bising. 😁😁

Bolei ja tu..bwak skli result scan dri klinik. G klinik swasta snang..

5y ago

Yg utk scan tu..