Buku pink nak buat bila ye

Hi, saya pregnant dah 5 week lebih. So nak tanya selalunya bila boleh buat buku pink ye? Saya nak pindah next month, so kene buat buku pink tu dekat tempat lama or tempat baru nanti? Sorry baru first pregnant, so tak tahu 🥹

2 Balas

buka buku pink sebelum 12 week. dekat tempat baru yg awak pindah Tu. masa buka buku pink, bawak ic awak, sijil nikah/ kad nikah, dan gambar bukti scan confirm pregnancy di swasta. Harap membantu. 🥰

7mo ago

dulu tu baru je bulan 12 tahun lepas. Tiber tahun ni termengandung lagi 🤣

tempat baru. 9-10w baru pergi ambil appt dkt kk.

7mo ago

Thank youu 🫶🏻