1y7m TTC

Hai..saya last period 28/4 hari tu....smpai skg blm ada tanda2 nk period lagi... Saya tkt nk check upt sbb tiap2 bulan result ye pasti -ve... 12/6 nie besday husben saya... Harap2 waktu besday dia blh lh saya bagi kejutan gembira buat dia...Doa kn result upt saya nty +ve ye... Aminn...?

11 Balas

Eh tesama pulak tarikh lahir😃apepon moga ade rezeki untuk awk dan husband ya,jangan putus asa oke😘Aamiin2 yabbal alaamiin🥰

4y ago

Thanks sis...in sha Allah...aminn

Haii sis..test la upt .. +ve or -ve hati kena kental ..da tau +ve bole brjaga² lepas ne.. jaga mkn n jgn angkt berat²

4y ago

tkpe sis selagi tk period masi ada peluang lg .. jgn stress

Semoga posotive ye sis, dapat beri husb hadiah bermakna tahun ni, amin 🥰

4y ago

Harap2 mcm tu lah..aminn..

semoga dipermudahkn urusan awk

Insya allah klu ada rezeki

amin , semoga +ve sis🥰

Aminnn. Mudah2an.

Aminnm

Aminnn

Amin