Tension

Saya da khawin hampir 1y8m..masih ttc smpai skg...tgk rakan2 sekeliling ramai yg da mengandung... Timbul perasaan kecewa da diri... Da 13 hari delay period... Da 2 kali check upt tapi -ve.. 2 hari ag beday husben saya..hrp2 blh beri berita gembira buat dia..

11 Balas

Sabar dan positive selalu jgn tlalu pkir sngt nnti awk stress.mmng bila dngar org kliling kita pregnant kita mcm stress down pn ad,tp kita kena positive kn balik pkiran,beri kata2 smngt kt diri balik..maaf la sy ckp ikut Pnglman sy selama 4thun ttc fhm dgn prasaan awk,ap yg awk rse.sabar itu indah❤

InsyaAllah pasti ada rezeki sis nanti. Sy setahun sebelum kahwin doctor sahkan ada tb dekat kilang ovari kiri kanan. Harapan untuk pregnant tipis. Tp alhamdullillah rezeki Allah tu luas. Now sy dah trimester 2. Jangan pernah berhenti berdoa ye sis🥰

sabar dear bru lagi tu sy 6 years ttc dear lagi sedih mse tu tpy berkat sy sbar Anniversary ke 6 sy pregnant ..insyaallah ALLAH bg pd waktu yg tepat sentiasa berdoa ye dear

Try ambil folic acid dan mnm air rebusan buah zuriat, mnm dgn husband skli..amalkn ..in sya allah,rezeki ada..lps tu kna byk pntng mkn dan mnm bgitu juga dgn husband..

Sy doakan smoga sis ada rezeki xlama lagi.. Be positive slalu ya.. Jangan down sgt..

Sabar sis.. ttp ada reziki selagi kita ada rahim.. usaha & doa 💖

Always positive thinking.. stay pray yew

Be positive thinking & pray always.

Insha Allah ade rezeki