Perut lapar

Hai...sapa ada sama mcm sy...perut lpar...tp xboleh nk mkan...nasi xblh masuk langsung....tak lalu..lpar sampai perut berbunyi

13 Balas

samalah sis. lapar sgt tp xlalu mkn. sy minum air kosong je. lepastu sy duk depan sinki smpailah sy muntah kn air td skali dgn angin2 kluar. lepastu bru boleh mkn. sis jgn biarkan perut terlalu lapar. saya mkn veloxin atas nasihat doktor. lepas mkn ubat nie bru mual n loya sy kurang. sy byk mkn buah2 n roti je.