Perut lapar

Hai...sapa ada sama mcm sy...perut lpar...tp xboleh nk mkan...nasi xblh masuk langsung....tak lalu..lpar sampai perut berbunyi

13 Balas

Sy dari 6minggu kandungan smpai skrg nak masuk 10minggu tak makan nasi 😂😅 sbb takboleh masuk nanti muntah. Bau, tengok. Sy sebut pun kembang tekak ni 😂 tapi sntiasa makan buah, salad, roti, biskut. Sbb lapar tak tahan smpai menggigil. Alhamdulillah lain smua boleh kecuali lauk2 n nasi. Meehun goreng ke boleh makan. Ayam sy muntah. So sy makan telur rebus 😂 sis jgn biar perut kosong ye. Makan je apa rasa boleh dimakan.

2y ago

Hehehe. Yg pnting jangan biar perut kosong. Semoga kandungan kita sihat dan kuat. Aamiin 🫶🏻