Perut lapar

Hai...sapa ada sama mcm sy...perut lpar...tp xboleh nk mkan...nasi xblh masuk langsung....tak lalu..lpar sampai perut berbunyi

13 Balas

mcm sya 1st trismester smpai kena isi 2 bag air .. lapa sgt2 tpi langsong x leh makan .. sya terpksa telan roti dgn air x pon makan buah mcm honeydew mcmtu .. dahtu slow2 sya try suap nasi dgn mata tutup😂sbb kalau tgk nanti komfom muntah .. dri beberapa sudu smpai laa fully leh makan ..

2y ago

haah paksa je .. muntah balik mnum air dahtu try makan lagi .. mnum air jgn kurang .. try mcm2 jenis makanan mana tau ada yg dpt makan