28w

Hai..maaf yee nk tanya...bile dh msuk nak 28w ni kurang rasa pulak bby bergerak...knp ea?? before this aktif..smpai mlm xleh tidoo...but skrg mcm ada masa2 je dye bergerak...normal ke??

2 Balas

g klinik

5y ago

nextweek bru nk checkup...tapi sy bru checkup kt KK...nurse check baby norml..jntung semua okeh😅...baby sy gerak..sy rasaa...tapi xseaktif dluu...kekdg sy berbual dgn baby..bru dye bertindak...keliru sy

Awak xkan dpt jawapan kt sini, lain orang lain badannya..x sama. Rajin2 usap perut baby..if masih meragukan segera ke Emergency hospital. tak perlu tunggu next checkup di KKia.

5y ago

emm yke awk...mybe bdan org lain2 kan...bby sy gerak...sy rasa..cume mlm2 dh x seaktif before this😂...tu sy tnya...hee tq awk..☺️