Gatal kaki 33weks

Ada yg punya pengalaman x gatal telapak kaki n tangan , dye gatal start mlm , lagi2 tengh mlm memang xleh tidoo asyik menggaruk je 😭 macam mana yee nak bagi oke dr rasa gatal tuu ? Tangan kaki kebas ditambah pulak gatal2 😭

Gatal kaki 33weks
2 Balas

Saya guna calamine lotion utk gatal² dkt kaki. Sis cuba tanya doktor sebelum guna. Mana tahu sesuai dgn sis. Lepas gatal² dh kurang, saya sapu bio oil. Supaya kulit tak kering.

2y ago

baik sis saya tray beli , tq saranya

tngah mengalami smpai bintik2 je sbb gatal ..prgi kk nnti dktr bagi ubat allergic utk mkan..kalau ubat sapu takyah je sbb tak ckup ..ckap je nak ubat utk mkan