Spotting & irregular period

Haii..nak tanya normal ke untuk ada spotting masa early pregnancy? Kalau ikut 1st day last period skrg 6w.. Masa check doc swasta cakap normal sbb period tak stabil.. Tapi doc kerajaan kata tak normal sbb dia scan tak nampak pape.. Harini dia buat scan dekat perut sampai 4 kali.. Sampai rumah tgk ada spotting mcm nie balik..padahal semalam dah takde.. Masih okey ke kandungan sy nie? Perlu ke sy bedrest atau dapatkan ubat yg sesuai..

Spotting & irregular period
4 Balas

bgus totally bedrest and bnyakan berdoa smoga kandungan slmat. klau darah masi kluar melebihi 2 hari baik jumpa doktor sbb ada ancaman keguguran, mcm saya suda jatuh kandungan 7w. sbb pendarahn suda melebihi dari 2 hari.

Yes,eat duphaston,sy pon penah jd cmni,mmg bedrest,makan duphaston(ubat kuat rahim)

yap harus bedrest boleh minta ubat lagi. please that picture NSFW ye

mesti bnyak rehat sis