Kekeliruan Diri Haha?

Haiii bakal2 ibu n ibu2 smua.. Sy skrg 37w4d skrg sy rse mcm bengkak cikpah sy haha nk jln pon ssh.. Trse sengal2 mnekan.. Bby asik mgeras je berpetak2 dh perut.. Latest rse mcm perut memulas sakit pinggang.. Pastu hilang.. Esk dtg lagi.. Hmm konpius sy dgn tanda2 nk bersalin.. Ade sape2 mgalami masalah sama mcm sy?

1 Balas

Tanda2 dah nk bersalin 1. Air ketuban trun. 2. Skit pinggang dri blkang smpai bawah perut 3. Turun tanda : darah 4. Sakit prut smpai cirit brit. 😊