Baby susah tidur

Hai,ibu sy nk tnya normal ke baby 3 bulan dah kurang tidur? Anak sy susah sgt tidur xkira siang atau malam,masuk buai pon nangis beria.. kalau siang tido sekejap2 je stngah jam atau sejam,lepastu asyik nangis macam xckup tidur bila nk tidurkan gelisah susah lena

6 Balas

Anak awak ssh tidur hari2 ke kdg2 ? Ada saya pn mcm tu .. ada hari tdo kejap2. Kdg tidur lama jgk. Risau mmg risau tp nk bt mcm mana kan . Mlm just make sure dia tidur lama

1y ago

anak saya pn sama jgk puan, siang tido lama MLM kurang tido baby klu makin lama makin nk membesar dia akan kurang tido mlm

kadang bayi yg mengalami growth spurt atau baru kenal benda baru contohnya isap jari ada masa akan susah tidur..babt sy 3bulan jga haritu susah tidur siang malam panjang tidur

Sis anak sis mcm tu lagi ke? 🥹 saya dah penat nak dodoi anak, taknak tidur betul dia ni padahal dah nampak letih sangat da

1y ago

Bedung dan guna buai

bby makin membesar dia mmang kurang tido.. dia nangis mebi adalh apa² tu dia bosan ke nk main ke.. lyn je..

ape kat puan beli plug ayat Ruqiyah buka perlahan bagi baby dgr dari pg Smpai ke mlm

dia nak kite layan dia atau pegang dia..baby perlu attention jgk..nk dimanje