bleeding

haii semuaa... nak tanye semalam saya bleeding..red colour blood.. then saya pergi scan..doc cakap kantung da berusia 4 weeks plus... still ade kantung and isi cume tak dpt detect jantung kemungkinan too early... lgpun pundi kencing kosong scan xclear sangat... anyone penah bleeding mcm ni x di awal kehamilan

bleeding
17 Balas

Saya pon mcm tu.. Jmpa dc pakar.. Dia kata awal kehamilan mmng mcm tu.. Tp x smua org sama.. Sy jmpa dc sbb rse cramp perut.. Bleeding skit je, ingt period.. Tp 4 ari dah hbis.. Darah sikit sgt.. Yg x tahan tu yg cramp tu.. Tu yg p jmpa dc.. Alhmdulillah bru tau prgnant.. Semoga awak dan bby sihat.. Bnykkn berehat.. Doakan sy juga tau.. ☺

4y ago

Sy lmbt dtg period 7 ari.. Pastu ari ke 8 ade kluar drh cklat2.. Ingtkn period sbb sy kalau period first day mmng kluar mcm tu.. Breast dan perut sakit mcm biasa ari tu.. Tp start ari kedua dan ketiga still kluar darah skit cklat2.. Perut makin cramp, rse brbeza dr sakit perut period.. Tu yg ari ke-4 trus p jmpa dctr.. Sbb rsau darah x bnyk dan cramp.. Sbb x prnh mcm tu.. Huhu.. Alhamdulillah dc sahkn sy hamil..