bleeding

haii semuaa... nak tanye semalam saya bleeding..red colour blood.. then saya pergi scan..doc cakap kantung da berusia 4 weeks plus... still ade kantung and isi cume tak dpt detect jantung kemungkinan too early... lgpun pundi kencing kosong scan xclear sangat... anyone penah bleeding mcm ni x di awal kehamilan

bleeding
17 Balas

Sy tgh bleeding hari ne hari ke 2. Smlm arine check scan Alhamdullilah kantung n baby nampk still super duper tiny. But if anything happen redha je lah. Allah knows the best 😣 doakn sy

5y ago

Ok baik.

Pernah jee.. T dlm 7 weeks atau 8 weeks g scan ag.. Kalau ade jantung no problem.. Cm saya dua kali bleeding awal pregnant.. Nasihat saya.. Sila bedrest kaw2.. Baringgg jee

5y ago

Yea lh ari ni dh xde...lg..cme lendr biasa

Sye bru je blik pg ni..dlm pkul 10 ade ketul2 darh...g hosptl.. Scn xnpk ape cuma kantung sje ...lg 2 miggu dtng plk..arap2 ade keajaidpan

2y ago

maaf mau tanya kantung tu apa maklum lah bru pertama kali

yup pernh bleeding. baby dh meninggal x mpk heart beat sejak 2 minggu tapi baby masih x kuar lg ..so sy tunggu smpi kuar natural ...pas 3 ari dh gugur

4 mggu awal sgt. Sy time check siap scan ikut bwh lg. Nmpk kantung kosong je. Doc suh dtg balik 3mggu lg bru ada janin & heartbeat

Pernah bleeding tp xprg scan kt klinik or hosp. Syukur xblku Ap2 pd janin. Plg slmt bw check up on the spot

bykkn rest time mcm ni ..mcm2 boleh jadi negatif or positif result utk kandungan puan...take care