bleeding

haii semuaa... nak tanye semalam saya bleeding..red colour blood.. then saya pergi scan..doc cakap kantung da berusia 4 weeks plus... still ade kantung and isi cume tak dpt detect jantung kemungkinan too early... lgpun pundi kencing kosong scan xclear sangat... anyone penah bleeding mcm ni x di awal kehamilan

bleeding
17 Balas

Pernah..masuk wad then doc ckp xde ape.balik rumah 2 3 hari lpas tu darah bhenti..genap seminggu darah balik+sakit perut pegi kk lepas doc cek sakit perut menggigil pergi toilet gugur mase tu. Sekarang sy pregnant kali kedua 6 week. Semoga takde ape yg serius jadi ye sis ☺️

4y ago

Tak sis.sy prgnnt lpas 6 bln.selalu kalau xsmpai sbulan cek upt kemungkinan hormon tu xhabis turun lg.awk cek tu line tu pekat ke atau samar2?