bleeding

haii semuaa... nak tanye semalam saya bleeding..red colour blood.. then saya pergi scan..doc cakap kantung da berusia 4 weeks plus... still ade kantung and isi cume tak dpt detect jantung kemungkinan too early... lgpun pundi kencing kosong scan xclear sangat... anyone penah bleeding mcm ni x di awal kehamilan

bleeding
17 Balas

Pernah..7w pastu doktor cek..kantung ada heartbeat baby x dpt detect lg sbb msih kecik pastu balik rumah..malam tu keluar bulat kecik dlm tu ada air..then keluar lah embrio..gugur sepenuhnya..pegi emergency dktr sahkan dah gugur. Bukan rezeki.. 3bulan lpastu hamil lagi..perkara yg sama juga berulang 7w ada darah..jumpa lg dktr..dktr cek semunya okay..dan banyakan rehat berbaring..jgn buat kerja banyak..3hari ja bleeding pastu stop..baby okay..sampai la melahirkan..sekarang anak saya dah umur 1tahun 3bulan..Alhamdulillah..

5y ago

InsyaAllah