bleeding

haii semuaa... nak tanye semalam saya bleeding..red colour blood.. then saya pergi scan..doc cakap kantung da berusia 4 weeks plus... still ade kantung and isi cume tak dpt detect jantung kemungkinan too early... lgpun pundi kencing kosong scan xclear sangat... anyone penah bleeding mcm ni x di awal kehamilan

bleeding
17 Balas

Sy dua kali kuar darah ckit cmtu peknen kali ni.. 1st masa 7 weeks, trus g klinik. Doc scan tgk baby ok, jantung baby degup ok alhamdulillah.. Doc ckp awal kehamilan mmg kadang ada kuar darah ckit sbb kandungan masih belum stabil. Klu darah kuar berterusan, atau ada rse cramp2 kt sekitar perut, doc suh dtg klinik lagi. Alhmdulillah xde tanda2 tu lps kuar darah tu sekali tu.