Migrain semasa mengandung??

Haii semua,ada x yg pernah mengalaminya,bole share cara2 mengatasinya x,sy dh dkt seminggu kne skit kpla yg melampau

4 Balas

🙋🏼‍♀️ makan panadol ats saranan doc- 2bj 1000mg. sy pghidap migrain n ad ubt khas. cuma time prgnt x bole ambik ubt tu sbb dose tgi. doc saran mkn panadol biase je.

Ye sy sampai rabun anak sulung dulu. Ptt la rasa mcm ada paku cucuk kepala sy ni Allah sja tahu sakit nya. Waktu pregy Lama2 kabur check rabun. Buat spek

terus masuk bilik dan tutup lampu semua. biar betul2 gelap. try until tido.

banyakkan berehat Sis