Migrain

Assalamualaikum.... Ade ibu2 yg migrain x? Time mgndung ne ubat ape bole makan hilang kan migrain.... Sy silau teruk bila migrain ne...

2 Balas

makan paracetamol yg selamatnya... Pastu duk dalam gelap. Org migrain ni sensitif dgn cahaya bila migrain dtg. Makin berdenyut kepala klau duk tempat terang

Paracetamol je yang boleh makan sis time pregnant ni. Tapi saya makan takda bagi kesan pun. Still sakit migraine sampai 4 hari.