Perkongsian

Salam sape sni pernah gugur sebanyak 2kali, boleh x share pengalaman, dgn share cara klo mengandung kali ke 3 ape perkara penting yg kne lakukan

2 Balas

Sy pun 2 kali gugur. Kali ke 3 ok. Doktor pesan sebelum pregnant lagi dah kena jada diri. Jaga pemakanan, makan sihat, kurangkan gula. Exercise selalu.

4y ago

Skrg 5 bulan. Doktor bagi try semula lepas 1st period sebab rahim dah ok. Sy lekat lepas 2 kali period.

Jaga makan, jaga diri. Bila tau diri pregnant, mintak advice dari Dr. Don't stress

4y ago

Ok tq sis 😊