migrain

thu x knp sy kerap kne migrain smpai kepala sy rasa bergoyg. mksd sy. mcm nk pitam nk tumbanng. tp hb sy skrg 11.4

2 Balas

nk mntak pndapat. sya migrain skrg ni tk tahannn. ni ubatt sblm sya preg. ubat ni boleh mkn ke untuk 5weeks

Blood pressure okay?

5y ago

rasanya ok sbb bile chek kt klnk doktr ke nurse ke xpna pulak ckp tekanan drah sy rendah. smua ok dea kata. tp xthu cuaca skrg ke apa ke. kalau nk kata sy byk buat kje? kje uma sy masak je.. yg lain mmg pape tgu suami blk kje ataupn adk brdk lain buat.. kdg pening kple smpai xbole baring. kne dlm keadaan duduk je