13weeks

Haii semua. Sy prgnt dah 13weeks tp alahan sy masih kuat. Bile agak nye akan pulih ye? Berat makin susut. Makan takde selera. Bile makan mesti muntah. Ape patot sy buat?? Buntuuuu ??

23 Balas

Akk Masa kandungan 16weeks barulah alahan beransur kurang ,skrg dh 17weeks alhamdullillah ..mcm semua dh kembali normal blk🥰

Tktentu, sy smpai 16w bru stop. Lepastu berat yang hilang kian menambah haha. Skrg dh 26w mmg lalu sungguh makan...

Saya masuk 16weeks baru ok sis ..bru blh mkn minum mcm biasa ..cuma mngidam suka sgt mkn jambu Batu dgn kurma🥰

Sy nak mahu 4bulan baru alahan mengurang.. berat bdn time tu pun menurun kurusnya.paksa juga makan.

Sy masuk 16w otometik dah ok.. Sebelum tu asal makan je mnth..berat trun skit jer..Sabar ye sis..

Sy punya alahan Hilang bila masuk 16weeks..dh tu makan x ingat dunia 😅😅

X tntu.. kdg smpi nk bsalin still ada alahan..kdg msuk 2nd trimester dh ok

Trismster ptama kalau berat turun dr ckp biasa.. ada yg alahan smpai bsalin..

Sy sampai 5 month sis 😂 Alhamdullilah skarang dh 8 month takda lg