takde selera makan

sekrg sye 13weeks+ . normal ke takde selera makan? kalau sye makan pun muntah balik. masa awal2 pregnant haritu takde pulak seteruk ni. normal ke ya? smlam pegi klinik doc ckp itu normal 13weeks 14weeks nak masuk 2nd trimester. ada tak ibu2 pernah rasa mcm sye?

15 Balas

sama la dgn sy..memula preg x la truk mana ni dah 15w+ asal makan..malam mesti muntah kluar semua..sabar ye mommy2 sekalian😊

normal..sbb kandungan baru lg.nti selera bertingkat2..skrg mkn je ape yg nk dimkn jnji perut terisi..skit pon xpe

Hi. Saya baru masuk 13 weeks and tengah rasa apa awak rasa. Makan je muntah.

Sy baru nk masuk 8w pun sama. Sakit tekak asyik muntah. Awal2 dlu ok je 🥲

Normal. Ikut org jgk. Sy skrg dh nak masuk 7m pun selera tak tentu hala lg

Normal. Sabar eh mommy. Tak ada tips nak share. Jaga diri eh mommy!

sama..msuk mngu 13 smpi 14 ni..selera mkn kurg wlpun dh x mabuk

sblm ni, saya 10w dah strt takde slera makan. its normal hahaha

sama la dgn sy tpy skrgg dmm berjangkit dngn ank buahh.

sama. X lalu mkn. tgk makanan jer rasa nk muntah