Strech Mark

Haii semua.. Boleh suggest tak strech marck lotion yg mna bgus?? Sya ad beli yg ni kt guardian, sbb tak sure yg mna satu yg okay.. Share info please....

Strech Mark
55 Balas

Sy pakai yg ni sebb ade vit e.. dari awl pregnant sampai skrang 23 weeks.. da botol ke 3 da skrang pakai.. alhamdulillah xad selulit..

Owh hehe.. Baik.. Thx awak.. Bole la cba nt 😊

Sy pkai ritu asal bau ok ja.hehe.. sbb ad yg bg sy bau bsuk..😅

brp hrga lotion ni ?? beli kat mna?

5y ago

tq sis ..nti nk pg cri ..

Sy pakai lotion nivea biasa tu ja. Sapu bwah perut. N bawah payudara. Sbb pyudara pn ak mmbesar skit bila ad susu.. Mula dri tahu hamil. Smpaila sblum msuk wad. Suami spukan.. Alhamdulillah xd selulit.. 😊

5y ago

Sy rsa asalkan lotion ok.. nk lg ok klau ad vitamin e. Ad tu nivea yg ad vit e. Botol biru xsilap.. dia tulis dpan btol..😊