Lotion untuk buang strech mark

Nak tanya…sekarang perut saya membesar…risau dgn strech mark…boleh tak kalau kita nak sapu potion vaseline yg aloe vera punya?🥺tq

3 Balas

Vaseline aloe vera tu sbnrnya xelok sikit utk skin stretch mark . Better cari lotion jenis ada butter , atau brand mama' choice. Katanya helokkk. Sy pon xpernah try dri 1st pregnancy smpai skrg . Biorrr aje merekah kt situ. Mengandung kan. Biasa laa ada manja2 kulit pecah tu.Suami memahami xpe. Suami complain boleh ikhtiar losyen2 lain. Search d tiktok. Banyak recommendation kt situ

Boleh untuk soothing kulit. Cuba lah dulu. Saya guna minyak kelapa dara, lotion Mama's Choice dan Pureen.

4w ago

Tq sis😊

boleh try yg ni. masa first pregnancy sy guna bio oil. second ni sy try ni