Panggilan

Haii semua. Boleh share tak future baby/ anak sekarang panggil apa? Mommy daddy? Ibu ayah? Mama abah? Ummi abi? Hihi confuse + excited nak gelarkan diri apa nanti. Doakan baby saya sihat & membesar dengan elok ?

363 Balas

Mummy daddy. Sebab husband anak last. Ibu ayah. Mama papa. Mak abah. Bonda ayahnda semua kakak2 dia dh amek. Tak leh sama katanya sbb anak2 buah pun panggil sama... Moga anak2 kite semua sihat2 hendaknya.