Lawak ...

Hai mommy semua .. saya just nak share .. saya nak bby saya nanti panggil saya mami ... tapi setiap kali bercakap dgn baby dalam perut nie mesti saya gelar diri saya mama ... ada tak yang macam saya ... ke saya excited lebih .. hee .. jangan kecam ye .. anak first .. and first time nk jadi mommy ....

2 Balas

Hahaha. Samalahh. Sayaa nak dia panggil saya umi. Tapi bila borak dengan diaa kadang tersasul mammy 😂 Semoga sis dan baby sihat sihat sajaa ♥️

sy pun sllu trsasul , nk gelar ibu ...trsebut mami🤭