18weeks

Haii sape 18weeks dah scan untuk tengok gender baby ke?? baby boy ke girl tu??

27 Balas

Doctor cakap girl. Next checkup confirm boy. Sememangnya klau girl jangan confident 100%. 50-50 Sebab mungkin bebird sorok. Kalau scan boy je selalunya memang confirm boy.

Saya scan 70% girl doc kata. (by 19 weeks). Apa2pun jantina saya tak kisah.. Alhamdulillah sgt Allah bagi rezeki pregnant. Cuma tu la. Hihi tertanya2 juga. Nanti detail scan pula..

Sy scan 2d biasa tu masa 18w doc kata boy at first. Then at week 20 growth scan dekat kk doc kata girl. Latest buat detailed scan haritu doc kata girl. Hihi.

4y ago

Scan swasta ke kk sis?

Sy hri tu scan kt kpj masa 18weeks. Doc ckp 95% girl . Next week ni appoinment kk (20weeks), ada scan lg skali . Tgk doc kk ckp ape pulak . Hehe

14w dh nmpk..dktor pn tkejut..dia elok jer tkangkang.. bila 19w scan lagi..mmg lagi jelas n confirm boy.. dh x sorok2 dh adik baby dktor ckap..

4y ago

insyaa allah.. 🌹👍

Sy.. scan 16 week hari tu.. nmpk mcm baby boy.. tp doc ckp mcm la.. xpasti lg...😁 mn2 je jnji sihat....

Belum tahu lagi . 20week .. Selasa ni baru checkup KK .. Harap2 ade la scan skali ..

Doc kat tmpat sy bgtw lbih baik atas 20w scan..bru nmpk scra details

Sy 20 week..pakar o&g yg scan ckp baby boy..mmg dah nmpak ke jantina 20 week?

18 weeks scan Dr ckp baby girl.tpi belum confirm sebab msi kecil