Buka buku pink dekat clinic swasta

Haii nak tanya. Kalau kita bukak buku pink dekat swasta and checkup pun kat swasta. Kalau nanti time bersalin nak bersalin kat gov boleh ke? Sebab ada yang cakap kalau buka buku pink dekat swasta, bersalin pun kena swasta jugak.

3 Balas

tk larr.. bwa je buku tu nnti dkt gov... sya pun dlu buka buku dn chekup ank prtma dkt swsta, tpi bsalin dkt gov... tpi kena mtk pindah awl2 la sblum bsalin... tnya dktor dkt swsta awk tu, yg awk nak bsalin di gov dia akn bgi surt pindh rasanyaa..