Buka buku pink dekat swasta

Bole ke kalau nak bukak buku pink dekat swasta ? Thun lepas saya pernah kguguran .

6 Balas

Boleh je. Saya plan nak buka swasta tp susah. Sbab saya akan fly ke sabah nnt akan beranak kat spital swasta sabah. So kalau buat followup kat klinik swasta kl sini nnt dah pg sabah susah pula nak followup. So saya buka je buku pink kk tu. sbab kat sabah pun blh continue followup buku pink tu. tp branak mmg dah plan kat kpj sabah.

Boleh. Sy tak pernah pergi KK dari anak 1st sampai second pregnancy ni. Dari first day tahu pregnant sampailah beranak.

Sya buka buku di kpj doktor norafida dan beranak dgn dia nanti. Ramai kawan sudgest sana ok.

boleh, biras saya buat buku pink kat avisena sebab mmg beranak dekat sana.

Boleh je tpi nti awk nak check up kerajaan ke swasta mane2 blh je

boleh je sis, ikut kemampuan.